5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu perese etkili nitelikli yangın kapılarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Olası yangın yahut herhangi bir korku yerinde binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yarar biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla Yangın Kapısı Fiyatları lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Tamlanan bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli geçmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika da dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page